Ede doet mee!

Bewegen in water bij SEA

Sports-Education & Adventures (SEA) is dé zwem en watersportschool voor Ervaringsgericht onderwijs in omgeving Ede.

Zwemles
Bovendien baseren wij als één van de eerste zwemscholen in Nederland de lesmethodiek volgens de pedagogische principes van de Vreedzame Wijk, waaraan steeds meer (basis)scholen, verenigingen en bedrijven zich conformeren.
Wij vinden het belangrijk dat uw kind op een plezierige wijze leert zwemmen. Dit is de basis voor snel leren! Uw kind komt bij ons op de eerste plaats! Wij werken met een lesplan dat volledig gericht is op het individu. Leert uw kind langzamer of juist sneller dan voorzien, dan wordt het lesplan hierop aangepast. Om uw kind op een snelle en plezierige manier te leren zwemmen maken wij zowel bij Peutersurvival als het ABC zwemmen gebruik van het EasySwim pak en zwemmen wij in diep water. Door de hoge intensiviteit van de les hebben de kinderen continu bewegingservaring waardoor de snelheid van het leren zwemmen verhoogd wordt.
De kinderen krijgen les in een vaste groep en worden door 1 instructeur begeleid naar het A diploma. Zo hoeven de kinderen maar éénmalig te wennen aan de instructeur. De zwemlessen voor het A, B en C-diploma worden gegeven conform de nieuwe kwaliteitscriteria van het Nederlands Platform Zwembaden - Nationale Raad Zwemdiploma's (NPZ-NRZ). Alle instructeurs van SEA werken volgens de beroepscode die hieraan verbonden is. Wij werken alleen met gediplomeerde zweminstructeurs. Ook hebben zij allen de training van de Vreedzame Wijk gevolgd, en hoe dit in de praktijk het beste kan worden toegepast.


Extra kosten:

  • Easyswim pak - € 45,00

Voor meer informatie: info@sea-opleidingen.nl


Beschikbare varianten:
  • Zwem ABC lessen (1 maand)
  • Zwem ABC lessen (3 maand)
  • Zwem ABC lessen (6 maanden) / u betaalt zelf € 95
  • Zwemles, snelcursus, 2 x per week (1 maand)