Ede doet mee!

C.O.V. Excelsior

C.O.V. Excelsior,  onze oratoriumvereniging legt zich toe op het zingen en uitvoeren van klassieke composities. Zingen bij ons koor is de manier om klassieke muziek te beleven. Een tot twee keer per jaar geven we een uitvoering waaraan een professioneel orkest en gerenommeerde solisten meewerken.

Repetities: donderdagavond 19.40 - 21.45 uur in De Kei, Peppelensteeg 12, Ede.

Het repertoire van de afgelopen en de komende jaren bestaat onder andere uit de Matthäus-Passion en de Johannes-Passion van Bach, de Elias van Mendelssohn, het Requiem van Mozart en de Deutsche Messe van Schubert, zie ook http://www.cov-excelsior.nl/concertagenda/.

U kunt zowel vast lid als lid voor de duur van een project worden. Er is geen auditie. Wel neemt de dirigent in aanwezigheid van twee bestuursleden, voorafgaand aan het (tijdelijke) lidmaatschap, een stemtest af. Soms geldt er een ledenstop voor alten en/of sopranen.

De contributie van Excelsior bedraagt € 21 per maand. Bij 'Ede doet mee' kunt u voor de contributie van Excelsior per kalenderjaar een bedrag van € 18 per maand lidmaatschap, met een maximum van € 220, aanvragen. Daarnaast vraagt Excelsior een eigen bijdrage van €3 per maand.

Als u interesse heeft, kunt u zich opgeven bij secretaris@cov-excelsior.nl. Meer informatie vindt u op: www.cov-excelsior.nl

 


Beschikbare varianten:
  • Zingen bij C.O.V. Excelsior/ uw eigen bijdrage is € 3 per maand/ per maand