Ede doet mee!

Dammen bij De Kroonschijf

Dammen is leuk en traint jouw denkvermogen, waardoor jij beter vooruit leert zien. Bij het WK-dammen 2015 eindigden twee Nederlanders in de top drie, waaronder Jan Groenendijk uit Wageningen. Jouw damtalent ontdekken en verder ontwikkelen? Of zoek jij alleen spel en gezelligheid? Het kan - het eerste jaar - allebei gratis op de maandagavonden bij ons.

Het eerste jaar/seizoen kun jij gratis kennismaken met onze vereniging. Je krijgt dan gratis les en je mag ook gratis meedoen aan de interne competitie, waarin wij al dammend de clubkampioen van het seizoen bepalen. Het damseizoen loopt meestal ongeveer van september t/m mei; in de zomermaanden ligt het grotendeels stil.
Wil je lid worden van De Kroonschijf, clubavonden bezoeken, trainingen volgen en meedoen aan de interne/onderlinge competitie? Dan betaal je 40 euro per jaar voor het lidmaatschap. Wil je ook meedoen met officiële bondswedstrijden (tegen andere clubs) en grote toernooien? Dan kost het lidmaatschap 80 euro per jaar.
Geen investeringen nodig. Voldoende spelmateriaal op de club aanwezig en eventueel in bruikleen voor thuis. Tevens kunnen wij zo nodig zorgen voor vervoer.

Meer informatie vindt u op onze website.


Beschikbare varianten:
  • Dammen (lidmaatschap recreant - training + interne/onderlinge competities)
  • Dammen (lidmaatschap gevorderden + bondswedstrijden en grote toernooien)