Ede doet mee!

Introductiecursus Taiji Qigong bij Taijiquan & Qigong Ede

Vitaler worden met Taijiquan en Qigong?

Taijiquan & Qigong Ede wil een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de mens. 'Taiji' (Tai Chi) is een oosterse filosofie die gericht is om balans te brengen in Yin en Yang, de twee polariteiten. 'Quan' (Chuan) betekent letterlijk vuist, wat betrekking heeft op vechtkunst. 'Qi' is energie (bio-energie) en 'Gong' betekent voor lange tijd beoefenen. Qigong is het cultiveren van energie. Oefeningen waar de aandacht op lichaam, adem en bewustzijn is gericht, stimuleren de doorstroming van energie in de energiekanalen. Dit zorgt voor een optimale gezondheid. Volgens de Chinezen word je van deze oefeningen 'ontspannen en soepel als een baby, gezond en krachtig als een houthakker, kalm en rustig als een wijze'.

Per seizoen wordt een oefenprogramma aangeboden:
Taiji Qigong, Ba Duan Jin (8 brokaten), Qigongmeditatie en Taijiquan 24 vorm. De Taijiquan en Qigong cursussen worden gehouden in Cultura op dinsdagochtend van 10 - 11 uur met uitzondering van vakanties en feestdagen.

De introductiecursus van 5 lessen kost € 40. Wilt u meedoen met een cursus van 10 lessen dan kost het € 80. Hiervoor krijgt u een leskaart.


Meer informatie:

Bob Calor
M: 06 - 45 30 22 03
E:  bobcalor@gmail.com
F: Taijiquan & Qigong Ede 


Beschikbare varianten:
  • Introductiecursus van 5 lessen
  • Leskaart voor 10 lessen