Ede doet mee!

Muziek maken bij Blaaskapel Zimpelsat

Sinds de start van Zimpelsat in 2010 zijn wij niet meer weg te denken uit het Edese straatbeeld én in de wijde omgeving van Ede! In het paars, de kleur van de Edese heide, treden wij regelmatig op in winkelcentra, bij evenementen, braderieën, dweildagen en allerlei andere feesten en partijen.

Een blaaskapel (ook bekend als dweilorkest) is een gezellige, laagdrempelige manier om muziek te maken! Ons orkest bestaat uit koper- en houtblazers aangevuld met slagwerk en we zijn met +/- 15 muzikanten. We repeteren elke woensdagavond van 20:00-22:00 uur. Blaaskapel Zimpelsat biedt geen opleiding. Onze muzikanten beheersen hun instrument voldoende om in een groep mee te blazen en hebben ook een eigen instrument (uitgezonderd reclame instrumenten).

Heb je geen eigen instrument, dan kijken we graag met je mee naar een oplossing. We hebben kleding van de club, welke je (gratis) in bruikleen krijgt. Bij de repetities kun je een drankje kopen in onze kantine (clubprijzen). Verder zijn er geen bijkomende kosten. Heb je vragen, dan ben je altijd welkom deze te stellen, we beantwoorden ze graag!

Meer informatie vindt u op www.zimpelsat.nl 


Beschikbare varianten:
  • Lidmaatschap Blaaskapel Zimpelsat (1 maand)