Ede doet mee!

logo novea popschool

Muzieklessen volg je bij Novae Popschool

Novae Popschool is geen stoffige muziekschool, maar dé plek voor gedegen, hippe, inspirerende en praktijkgerichte muzieklessen voor alle leeftijden waar speelplezier en jouw persoonlijke wensen centraal staan! Geen saaie lessen of oude methodes, maar een eigentijdse benadering. Professionele docenten geven onder andere drumles, cajonles, gitaarles, basgitaarles, keyboardles, pianoles, en zangles. Ook geven we bandcoaching en kunnen onze leerlingen in bands spelen én optreden. Daarnaast hebben we 3 popkoren: PopKids (6 t/m 12 jaar), Poptastic (13 t/m 20 jaar) en Poplicious (21+).

Zingen bij Popkoor Poplicious staat voor een flinke dosis ritme en swingende gezelligheid, waarbij de mooiste popsongs uit het verleden en het heden in het repertoire zitten. Het koor repeteert op de dinsdagavond op de oneven weken in de grote zaal van het nieuwe wijkcentrum Het Kernhuis, tussen de wijken Veldhuizen en Kernhem. Bij het popkoor komen hits en mooie ballads van artiesten als Bruno Mars, Pharrell Williams en Adele aan bod, terwijl de koorleden alle ruimte krijgen voor een eigen inbreng. Tijdens de repetities wordt er gewerkt aan dynamiek, meerstemmigheid, zangtechniek, ritme en andere aspecten “om uiteindelijk samen een te gek repertoire op te bouwen”. Dit wordt ten gehore gebracht tijdens diverse optredens in de regio. Meer informatie: http://www.popschool.eu/popkoor/

Novae Popschool is het eerste popkoor voor kinderen gestart! Alle kinderen die op de basisschool zitten kunnen zich aanmelden voor PopKids. Bij PopKids worden de vetste hits van het moment tot een meerstemmig en hip geheel omgetoverd! Naast dat het zingen met vriendjes en/of vriendinnetjes hartstikke leuk is, is het voor de kinderen ook nog eens heel leerzaam. Kinderen ontwikkelen zich namelijk niet alleen op muzikaal maar ook op sociaal en cognitief vlak wanneer er gezamenlijk muziek gemaakt wordt. Bij PopKids ontwikkelen de kids zich spelenderwijs in deze facetten. Plezier staat ook hoog in het vaandel. Want: hoe leuker de repetities zijn, hoe beter het kinderkoor zal gaan klinken!

Meer info: http://www.popschool.eu/popkoor-popkids/

Naast deze muzieklessen geven we ook korte curssussen: akoestisch gitaar voor beginners, zang voor beginners, Hiphop Lab en andere kortlopende cursussen. Ook organiseren we regelmatig workshops en masterclasses.

Meer informatie vindt u op www.popschool.eu.


Beschikbare varianten:
  • € 50 korting op lesgeld/cursusgeld muzieklessen
  • € 100 korting op lesgeld/cursusgeld muzieklessen
  • € 150 korting op lesgeld/cursusgeld muzieklessen
  • € 200 korting op lesgeld/cursusgeld muzieklessen