Ede doet mee!

PCOB-Ede: ontmoeting, informatie en belangenbehartiging

PCOB-Ede is er voor en door senioren. We houden ledenbijeenkomsten met uiteenlopende, interessante onderwerpen, organiseren excursies en zien naar elkaar om bij lief en leed. Ook informeren wij de leden over onderwerpen die voor senioren van belang zijn. Daarnaast behartigen wij de belangen van leden bij onder andere de gemeente en zorginstellingen. Vrijwillige ouderenadviseurs ondersteunen u daarbij graag.

U kunt kiezen tussen een lidmaatschap voor één persoon of , als u samen met uw partner lid wilt worden, voor een partnerlidmaatschap. Beide partners zijn dan wel verplicht dit product te kiezen.

Meer informatie vindt u op www.pcob.nl/uw-afdeling/ede 

Pannekoeken eten bij Pannenkoekenhuis Kernhem op 7 november 2019
Ook dit jaar is er weer de gelegenheid om met elkaar pannenkoeken te eten in Pannenkoekenhuis Kernhem, Kernhemseweg 3. We beginnen om 17.00 uur. U kunt zelf uit een menu kiezen. Dit menu bestaat uit: soep, een pannenkoek en ijs of koffie toe. U kunt ook poffertjes kiezen in plaats van een pannenkoek.
Dit menu kost € 20 per persoon, inclusief 2 drankjes.
Inschrijving: als u zin heeft om mee te gaan, kunt u zich opgeven tot en met 2 november. Dat kan per e-mail: jwijnbergen@upcmail.nl of per telefoon: (0318) - 61 90 39.


Beschikbare varianten:
  • Lidmaatschap voor partners (1 jaar) (partners zijn verplicht beiden dit product te kiezen)
  • Lidmaatschap (1 jaar)
  • Pannenkoeken eten 7 november 2019