Ede doet mee!

PCOB-Ede: ontmoeting, informatie en belangenbehartiging

PCOB-Ede is er voor en door senioren. We houden ledenbijeenkomsten met uiteenlopende, interessante onderwerpen, organiseren excursies en zien naar elkaar om bij lief en leed. Ook informeren wij de leden over onderwerpen die voor senioren van belang zijn. Daarnaast behartigen wij de belangen van leden bij onder andere de gemeente en zorginstellingen. Vrijwillige ouderenadviseurs ondersteunen u daarbij graag.

U kunt kiezen tussen een lidmaatschap voor één persoon of , als u samen met uw partner lid wilt worden, voor een partnerlidmaatschap. Beide partners zijn dan wel verplicht dit product te kiezen.

Meer informatie vindt u op www.pcob.nl/uw-afdeling/ede 

Dagtocht 24 juni 2020 Passiflorahoeve Harskamp
Op 24 juni organiseren wij een dagtocht naar de Passiflorahoeve met eigen vervoer. De Passiflorahoeve is een zorgboerderij met een totale oppervlakte van 16.000 m2. Het complex, dat bij een oude Veluwse boerderij is gesitueerd, bestaat uit verschillende soorten vlindertuinen (europese en tropische) en vlinderkassen. Daarnaast vindt u hier een grote collectie Passiflora's en andere bijzondere planten, zowel binnen als buiten. Er is ook een vlindermuseum.

Programma
Om 10.15 uur koffie/thee met wat lekkers erbij. Dan informatie en een rondleiding. Om 12.15 uur staat er een lunch voor ons klaar, met eigengemaakte soep en broodjes. Na de lunch bent u 'vrij'. U kunt dan rustig nog eens gaan kijken in de kassen en tuinen. Of u gaat het museum in of naar de filmzaal. U kunt ook heerlijk op een bank gaan zitten of het terras gaan bezoeken. Daar zijn de drankjes voor eigen rekening.

Kosten
De kosten zijn € 25 p.p.

Aanmelden
Aanmelden kan t/m 16 juni 2020 bij Jacomien Wijnbergen, tel. 0318 - 61 90 39, e-mail jwijnbergen@upcmail.nl of op de ledenmiddagen 20 april of 18 mei. Wilt u bij de aanmelding svp uw telefoonnummer vermelden?

Vervoer
Het zou fijn zijn als het vervoer onderling geregeld zou kunnen worden. Daarom vragen we of u bij het aanmelden, wilt aangeven of: 1. u vervoer hebt kunnen regelen, 2. u zelf rijdt en hoeveel personen u kunt meenemen of 3. u geen vervoer hebt. Wij proberen dan het vervoer te regelen.

Route
Het adres van de Passiflorahoeve: Oud Willigerweg 1, 6732 GB Harskamp.

We hopen op een gezellige dag met elkaar.


Beschikbare varianten:
  • Lidmaatschap voor partners (1 jaar) (partners zijn verplicht beiden dit product te kiezen)
  • Lidmaatschap (1 jaar)
  • Dagtocht Passiflorahoeve Harskamp