Ede doet mee!

PCOB-Ede: ontmoeting, informatie en belangenbehartiging

PCOB-Ede is er voor en door senioren. We houden ledenbijeenkomsten met uiteenlopende, interessante onderwerpen, organiseren excursies en zien naar elkaar om bij lief en leed. Ook informeren wij de leden over onderwerpen die voor senioren van belang zijn. Daarnaast behartigen wij de belangen van leden bij onder andere de gemeente en zorginstellingen. Vrijwillige ouderenadviseurs ondersteunen u daarbij graag.

U kunt kiezen tussen een lidmaatschap voor één persoon of , als u samen met uw partner lid wilt worden, voor een partnerlidmaatschap. Beide partners zijn dan wel verplicht dit product te kiezen.

Meer informatie vindt u op www.pcob.nl/uw-afdeling/ede

Dagtocht 23 mei 2019
Op 23 mei 2019 organiseren PCOB-Ede en KBO Ede-Bennekom gezamenlijk een dagtocht naar Ootmarsum en de synagoge van Enschede. In Ootmarsum krijgen we een demonstratie in een glasblazerij. Daarna wandelen we (ca. 400 meter) naar het Stadshotel waar een koffietafel voor ons klaarstaat. Na de lunch een uurtje vrijaf in het centrum. Dan staat de bus klaar om naar Enschede te rijden.

In Enschede bezoeken we de synagoge. Het gebouw is heel bijzonder. En de geschiedenis van joods Enschede ook. We krijgen daar een uitgebreide rondleiding en sluiten af met een kopje koffie/thee. Dan gaan we naar Almen waar we gaan genieten van een 3-gangendiner.

De kosten zijn € 65 per persoon. Aanmelden tot uiterlijk 2 mei 2019 bij Jacomien Wijnbergen, tel. 0318 - 61 90 39, e-mail jwijnbergen@upcmail.nl. Leden van de afdelingen PCOB-Ede en KBO Ede-Bennekom hebben voorrang. Het aantal beschikbare plaatsen is maximaal 64.
 


Beschikbare varianten:
  • Lidmaatschap voor partners (1 jaar) (partners zijn verplicht beiden dit product te kiezen)
  • Lidmaatschap (1 jaar)
  • Dagtocht 23 mei 2019