Ede doet mee!

Tai Chi lessen voor beginners bij Qi Art

Met Tai Chi Qigong leer je op een leuke manier LOSLATEN (van spierspanning en onrust in je hoofd) en OPLADEN (van je energiepeil). Eeuwen geleden ontwikkeld in China en nu een waardevol instrument over de hele wereld. Door bewust te ontspannen en met aandacht te ademen ontstaat een kalmer gevoel, verbetert je concentratie, bouw je kracht op en voelt je lichaam soepeler en weerbaarder. De Tai Chi Qigong oefeningen zijn langzame, geconcentreerd uitgevoerde, vloeiende bewegingen. Ze variëren van eenvoudig tot meer complexe series, zodat er steeds verdieping en verbreding mogelijk is. In de trainingen ligt de nadruk op het sterker maken van het onderlichaam en het leren ontspannen van het bovenlichaam, het omgekeerde van wat in het dagelijks leven vaak gebeurt. Tai Chi is geschikt voor iedereen die een methode zoekt om tot rust te komen en tegelijk in beweging wil zijn.

Er zijn Tai Chi Qigong lessen voor beginners op maandagavonden 19.00 uur, dinsdagavonden 19.00 uur en woensdagavonden 19.30 uur (onder voorbehoud dat groepen vol kunnen zijn). Benodigde kleding: sportschoenen, joggingbroek, t-shirt en vest/trainingsjack.

Meer informatie vindt u op www.qiart.nl

De Tai Chi lessen in het najaar 2020 zitten vol. Bij interesse graag een e-mail naar arnout@qi-art.nl om op de wachtlijst te worden geplaatst.


Beschikbare varianten: