Ede doet mee!

logo volg je natuur

Yoga, qigong en bosbezinning

Bij 'volg je natuur' gaan we voor humorvolle zelfontwikkeling, terwijl je ontspant. Professionele én luchtige begeleiding geeft je verruimende inzichten.

Alle lessen zijn gericht op genieten van hoe je beweegt. Want vanuit het genieten verbind je je dieper met je ervaring. En daar vindt je groei plaats.

Yoga
Tijdens de mindful yoga leer je je lichaam en geest beter kennen: wat heb je nu nodig? Door die sterkere verbinding ontstaat er een gevoel van rust en vertrouwen. Met humor en creativiteit groeit het contact met jezelf. Geniet van de zachte begeleiding naar diepe ontspanning.

Qigong
Zoek je een zachte manier van bewegen? Dan kan qigong prachtig voor je zijn! Het is een Chinese bewegingsvorm waarbij je samenwerkt met je energie (qi). Decennia van wetenschappelijk onderzoek laten zien dat qigong het zelfherstellend vermogen van je lichaam versterkt. En als bonus ontdek je nieuwe kanten van jezelf.

Bosbezinning
Het valt niet altijd mee om om te gaan met onze drukke, veranderlijke wereld. Een ochtend in de natuur voelt dan als een warm bad, vol troost en rust.
Samen gaan we het bos in (rondom Ede). Tijdens meditatieve oefeningen open je je zintuigen. Dit is de kunst van het bosbaden, in het Japans: shinrin yoku. Na de inzichtsoefeningen geniet je van solotijd op je zelfgekozen plek. Leer over jezelf, in en door de natuur!

Alle informatie vind je op www.volgjenatuur.nu


Beschikbare varianten:
  • Proefles
  • Cursus van 10 lessen yoga
  • Cursus van 10 lessen qigong
  • Losse les (alleen in overleg)
  • Workshop Bosbezinning, 2,5 uur