Ede doet mee!

Nieuws

 

Naar Ouwehands Dierentuin!
In 2019 kunt u in onze webshop giftcards bestellen voor Ouwehands Dierentuin. Met de giftcard koopt u een dagkaart of een jaarkaart. U mag ook een dagkaart kopen voor een introducee. Het tegoed van de giftcard kunt u ook gebruiken voor de horecagelegenheden in de dierentuin en om te parkeren.

Nog een klein bedrag over in de webshop?

Uw kinderen gratis op vakantie!
Stichting Kindervakantieweek organiseert weer een vakantie voor kinderen van 9, 10 en 11 jaar naar Terschelling. Ontvangt u een bijstandsuitkering? Dan mogen uw kinderen gratis mee van maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei 2019. Aanmelden bij Martha Jansen. Bel tussen 17.00 en 19.00 uur naar (0318) 61 76 31. Of e-mail naar marthajansen50@gmail.com.
 

Fitcentrum Ede is per 1 oktober gestopt
Klanten, die onlangs een bestelling gedaan hebben bij Fitcentrum Ede, hebben een brief van ons gekregen. Zij krijgen tegoed terug via ededoetmee.nl. 

WINNR Healthclulb
WINNR Healthclub is de nieuwe naam van Fitz Healthclub

Introduceepas Pathé Ede
Als proef is het in 2018 mogelijk om, naast uw eigen pas, een pas voor introducees te bestellen. Met deze pas kunt u iemand meenemen naar de film. De voorwaarden vindt u bij de informatie van Pathe Ede (voorheen CineMec).

Inloggen
Op 1 januari is de webshop leeggemaakt. Uw gegevens van 2017 zijn verwijderd. Voor 2018 vraagt u opnieuw een tegemoetkoming Meer Volwassenen Meedoen/ Meer Kinderen Meedoen aan. Dat kan via Bereken uw recht.

Heeft u al een toekenning voor 2018 ontvangen? Dan kunt u twee weken hierna inloggen. U kunt uw wachtwoord uit 2017 in 2018 niet meer gebruiken. De eerste keer logt u in met uw cliëntnummer en postcode + huisnummer. Daarna kunt u zelf een nieuw wachtwoord kiezen.

LET OP: VANAF 2018 LOGT U IN MET UW CLIËNTNUMMER IN PLAATS VAN MET UW BSN.

 

Nieuw aangemeld op Ede doet mee!:

 

Amanda

  Bekijk de instructiefilm op YouTube