Ede doet mee!

Nieuws

Loket DigiHulp 

Op vrijdagochtend tussen 9 en 12 uur kunt u hier terecht voor hulp bij bestellen of aanvragen van de meedoenregeling. U vindt het loket DigiHulp op het Werkplein, Raadhuisplein 1 te Ede. 
 

Inloggen
Op 1 januari is de webshop leeggemaakt. Uw gegevens van 2023 zijn verwijderd. Voor 2024 vraagt u opnieuw een tegemoetkoming Meer Volwassenen Meedoen/ Meer Kinderen Meedoen aan. Dat kan via Bereken uw recht.

Heeft u al een toekenning voor 2024 ontvangen? Dan kunt u twee weken hierna inloggen, maar niet eerder dan 1 februari. U kunt uw wachtwoord uit 2023 in 2024 niet meer gebruiken. De eerste keer logt u in met uw cliëntnummer en postcode + huisnummer. Daarna kunt u zelf een nieuw wachtwoord kiezen.

LET OP: u logt in met uw cliëntnummer, dat u bij het onderwerp in de toekenningsbrief vindt.
 

Nieuw aangemeld op Ede doet mee!:

 

Toegankelijkheidsverklaring
Ieder mens heeft het recht om te leven als ieder ander en mee te doen in de maatschappij. Gebruikmaken van de mogelijkheden die het internet, computers en smartphones ons bieden hoort daar natuurlijk bij. Juist daarom vindt gemeente Ede het belangrijk dat haar digitale dienstverlening toegankelijk is voor iedereen. Deze website voldoet op dit moment niet aan alle eisen. Excuses voor dit ongemak.

Kunt u hierdoor niet bij de informatie die u nodig heeft, of de regeling die u wilt niet aanvragen, neem dan telefonisch contact met ons op.

Wij werken op dit moment aan een nieuwe website voor ededoetmee.nl. Deze zal volledig toegankelijk zijn en voldoen aan de eisen.