Ede doet mee!

Basketballen bij BCE'78 in Ede

Basketbal is een sport die door jongens en meisjes beoefend kan worden bij BCE’78 in Ede. Voor jong (vanaf 7/8 jaar) en oud, recreatief of topsporter is het mogelijk bij ons te spelen. De trainingen worden verzorgd door een geweldig kader dat zelf jarenlang ervaring heeft binnen het basketbal. De competitie van basketbal start in september en eindigt rond april. Een paar weken voor de start van het wedstrijdseizoen beginnen de trainingen in diverse sportzalen van Ede. De thuiswedstrijden worden voornamelijk gespeeld in Sporthal de Peppel, waar ouders en belangstellenden de teams vaak enthousiast aanmoedigen. Het seizoen wordt afgesloten met een toernooi waarin clubleden samenspelen met andere belangstellenden zoals bijvoorbeeld ouders of geïnteresseerde vrienden. Daarnaast is er een fanatieke groep spelers die in de zomer ook trainen en elkaar regelmatig ’s avonds op diverse locaties opzoeken om pleintjes basketbal te spelen. BCE’78 wil een club zijn die naast basketbal ook de saamhorigheid bevordert, en waar iedereen zich thuis kan voelen.

Alle teams behalve de U10 en Recreanten spelen competitie. De prijzen voor het lidmaatschap zijn gebaseerd op twee keer trainen in de week (behalve bij de U10 en de Recreanten, zij trainen 1x in de week). Kom eerst een paar keer gratis meetrainen om te kijken of basketbal een sport voor jou is!
 

Extra kosten:
- Wedstrijdtenue (shirt + broek) € 60,-
 

 

Meer informatie vindt u op http://bce78.nl/


Beschikbare varianten:
  • Lidmaatschap U10, spelen geen competitie (1 jaar)
  • Lidmaatschap Mini (t/m 12 jaar) (1 jaar) / u betaalt zelf € 93, in 10 maandelijkse termijnen zal dit geïncasseerd worden (€ 9,30 per maand)
  • Lidmaatschap Junior (13 t/m 19 jaar) (1 jaar) / u betaalt zelf € 126, in 10 maandelijkse termijnen zal dit geincasseerd worden (€ 12,60 per maand)
  • Lidmaatschap Senior (vanaf 20 jaar) (1 jaar) / u betaalt zelf € 159, in 10 maandelijkse termijnen zal dit geïncasseerd worden (€ 15,90 per maand)
  • Lidmaatschap Recreanten (volwassenen), spelen geen competitie (1 jaar)