Ede doet mee!

logo irene

Bij Showkorpsen Irene leer je met veel plezier muziek

Wij hebben een eigen opleidingsprogramma. Een uitdagend traject dat tot doel heeft kinderen te laten instromen bij de jeugdshowband om zo de toekomst van onze vereniging te borgen. Voor kinderen van 6/7 jaar (groep 3/4 basisschool) is er gedurende één jaar de Algemene Muzikale Vorming (AMV).

Kinderen vanaf 8/9 jaar (groep 5/6 basisschool) kunnen direct een instrument kiezen. In ongeveer twee jaar tijd leren zij dit instrument bespelen.

Wij leiden je op tot een goede muzikant, die allereerst kan spelen in de Jeugdshowband Irene. Later kun je dan doorstromen naar de Showband. Vanaf 6 jaar kun je lid worden en leer je noten lezen, wat maat houden betekent en wat ritme is. Die muzikale vorming krijg je 1 x per week in de AMV-groep en later ook individueel. Daarna kies je een instrument, dat jij het liefst wilt bespelen. Dat kan een blaasinstrument zijn of slagwerk. Het instrument en uniform hoef je niet te kopen, die krijg je in bruikleen.

Jeugdshowband Irene is een showband met een geheel eigen geluid en uitstraling. De jeugdshowband behoort tot de top van Nederland en is diverse malen Nederlands kampioen Showklasse geweest. Wij worden dan ook regelmatig gevraagd voor optredens in binnen- en buitenland. Enthousiast? Wordt onderdeel van Irene en meld je aan.

Extra kosten
3 dagen kamp - € 35,00
Stomerijkosten uniform (1 x per jaar) - € 11,00

Meer informatie vindt u op www.irene.nl


Beschikbare varianten:
  • Opleiding tot muziekdiploma A (1 maand)
  • Opleiding tot muziekdiploma B (1 maand)