Ede doet mee!

logo lunteren aktief

Diverse activiteiten in Het Westhoffhuis en De Schakel

Wie of wat is Lunteren-Aktief
Lunteren-Aktief is de roepnaam voor de organisatie achter dorpshuis Het Westhoffhuis, buurtcentrum De Schakel en dienstencentrum De Vraagbaak. Het is een stichting met een vrijwillig bestuur; SSCVL, Stichting Sociaal Cultureel Vormingswerk Lunteren. De vrijwilligersorganisatie met ANBI status heeft als missie: “Wij zijn er voor iedereen, alle leeftijden, geloven en afkomst. Iedereen is welkom.

Van alles te doen of te organiseren
De beide huizen zijn ‘de huiskamer’ van Lunteren. Je kunt zo binnen wandelen. We bieden heel veel activiteiten, lessen, evenementen en meer. Maar we zijn er ook voor jou om zelf iets te organiseren. Heb je een idee, maar hulp nodig om het op te zetten? Je bent altijd welkom om uit te vinden of we elkaar kunnen helpen in één van onze huizen of daarbuiten.

Sociaal makelaar in De Schakel
Wil je (nieuwe) mensen ontmoeten? Heb je zin om iets leuks te doen? Zoek je een luisterend oor? Heb je soms een steuntje nodig? Dan zijn er voor jou de sociaal makelaar en de begeleidingscoördinator*. Zij kijken met jou wat jij leuk vindt en helpen je in te stromen als je het spannend vindt om de eerste keer alleen te gaan. (* Bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00-15.00 uur via sociaal.makelaar@lunterenaktief.nl of via telefoonnummer 0318-482992.)

Vrijwilligers in onze huizen
Zonder vrijwilligers zouden we niet kunnen bestaan. Onze stichting heeft veel vrijwilligers die allemaal op hun eigen manier, door te doen waar ze blij van worden, ondersteunen. Wil je hier meer over weten? Kijk op onze website of maak een afspraak dan kunnen we wellicht jouw passie, kennis en kunde inzetten voor alle bewoners van Lunteren. Het Westhoffhuis | 0318 48 2992 Dorpsstraat 28, 6741 AL Lunteren De Schakel | 0318 48 2992 Schaepmanstraat 58, 6741 WV Lunteren info@lunterenaktief.nl

Meer informatie vindt u op www.lunterenaktief.nl.


Beschikbare varianten:
  • Boetseren (10 lessen)
  • Knipkaart Het Huiskamerdiner, 10 diners