Ede doet mee!

logo

Fysio Fitness bij Gezondheidscentrum Van der Toolen in Bennekom

Fitness
Je kunt kiezen tussen sporten in groepsverband op een vaste tijd in de week en sporten als vrije trainer op een variabel tijdstip in de week. Verschillende trainingsdoelen zijn mogelijk, zoals conditie verbeteren, gewichtsreductie, krachtsverbetering, sportspecifiek trainen en/of revalidatietraining. Deze doelen bespreek je met een van onze FitCoaches, die jou ook begeleiden bij het op de juiste manier uitvoeren van de oefeningen. Ruim 30 apparaten staan voor je ter beschikking om deze doelen na te streven.
 
Zwemmen
Wij bieden je de mogelijkheid om recreatief te zwemmen, zelfstandig of in groepsverband (HydroFit). Het zwembad is 12 meter lang, 5.50 meter breed en 1.40 meter diep. De watertemperatuur is 31℃. Een ideale temperatuur om de spieren te oefenen en de gewrichten los te maken.
 
Slenderen
Slenderen is geschikt voor mensen van alle leeftijden en elk niveau. Er wordt geslenderd op acht banken van het merk Shapemaster. Deze ergonomische banken zijn qua snelheid instelbaar. Je eindigt met een weldadige hydrojet massage. Dit alles bij elkaar duurt iets langer dan een uur. Elke bank heeft zijn eigen functie/beweging, waarop je eenvoudige oefeningen kunt doen die met name geschikt zijn voor buik, rug, billen en benen. Voor je nek- schoudergebied en armen kan je met gewichtjes extra oefeningen doen.
 

Meer informatie vindt u op www.gezondheidscentrumvandertoolen.nl


Beschikbare varianten:
  • Premium programma (fitness, zwemmen en slenderen) 3 maanden