Ede doet mee!

Karate bij Karateschool Fightin Nabil

Karateschool Fightin' Nabil staat voor veilig, plezierig en deskundig karate-onderwijs vanaf 3,5 jaar. In onze lessen voor de jeugd is er op speelse wijze aandacht voor de beginselen van het karate. Tegelijk is er aandacht voor de geschiedenis, het ontstaan en de ontwikkeling van de sport en staan we stil bij de Japanse taal en gewoonten voorzover zij zijn verweven met het karate. Plezier staat voorop tijdens de lessen, individuele aandacht is voor ons belangrijk en natuurlijk houden we rekening met ieder zijn/haar fysieke (on)mogelijkheden. Karate is niet alleen belangrijk voor de lichamelijke ontwikkeling van kinderen, maar zit ook vol pedagogische waarden, zoals samenwerking, respect voor elkaar, doorzettingsvermogen en behulpzaamheid.

Karateschool Fightin' Nabil is bondserkend en in het bezit van het Fight Right Keurmerk. Bij ons kun je terecht voor traditioneel karate én wedstrijdkarate, voor beide takken zowel op recreatief als prestatief niveau.

Extra kosten:

 • Inschrijfgeld € 12,50
 • Starterspakket, bestaande uit de volgende materialen:
  - Karatepak
  - Embleem
  - Band
  - Handschoenen
  - Bitje
  Kosten: € 60 - € 75, afhankelijk van de lengte van de beoefenaar (betalen in termijnen is toegestaan, ook voor de eigen bijdrage).

 

Meer informatie vindt u op www.fightinnabil.nl


Beschikbare varianten:
 • Kabouterkarate t/m 7 jaar (1 jaar)
 • Jeugdkarate 8 t/m 11 jaar (1 jaar) / u betaalt zelf € 13,80
 • Jeugdkarate 12 t/m 15 jaar (1 jaar) / u betaalt zelf € 41,40
 • Karate vanaf 16 jaar (1 jaar) / u betaalt zelf € 69,00