Ede doet mee!

logo angel

Onbeperkt Fitness bij Angel's Gym

Lekker sporten en bewust met je gezondheid bezig zijn? Dat willen we allemaal! Angel’s Gym is er voor iedereen die een goede gezondheid ziet als voorwaarde voor een fit en aangenaam leven.
 
Een cardiosessie afwerken, even goed uitrazen in het krachthonk? Dat kan in onze ruim opgezette fitnessclubs. Wij bieden een ongekend breed scala aan verschillende groepslessen! Het maakt niet uit of je jong, oud, beginner of gevorderd bent. Iedereen is van harte welkom in onze clubs. 
 
LET OP: binnen 2 weken na bestellen haalt u uw abonnement op. Dan gaat uw abonnement in en kunt u meteen beginnen met sporten.
 
Meer informatie vindt u op https://www.angelsgym.nl/

Beschikbare varianten:
  • 1 jaar sporten tussen 8.30 en 16 uur, ook in het weekend, toegang tot alle 3 de vestigingen, incl. ochtend/weekend groepslessen. U betaalt zelf € 47,35
  • 1 jaar sporten tussen 8.30 en 22 uur, in het weekend tussen 8.30 en 14 (in de toekomst 24/7), toegang tot alle 3 de vestigingen, incl. ochtend/avond groepslessen. Gemeente betaalt € 225, u betaalt zelf € 229,35. Dit betaalt u in 13 termijnen van € 18