Ede doet mee!

Op weg naar een fitte leefstijl bij Leef in Beweging

Wil je graag werken aan een gezonde leefstijl en een betere conditie, dan is Leef in Beweging misschien iets voor jou. Samen wandelen en elkaar stimuleren is leuk en slim! Tijdens de wandeltrainingen op dinsdagavond en zaterdagmorgen waait je hoofd als vanzelf leeg.

We doen tijdens de trainingen ook aanvullende oefeningen voor het versterken van het lichaam en de geest. Onze themabesprekingen staan in het teken van een gezonde leefstijl.  De groep is daarbij een grote stimulans. Daarnaast kijken we wat jij persoonlijk nodig hebt om je doelen te bereiken.

We doen een paar maal per jaar vrijblijvend mee aan georganiseerde wandeltochten in de omgeving waarbij verschillende afstanden gelopen kunnen worden. De kosten daarvoor zijn voor rekening van de Stichting. Ook is er maandelijks een training vanaf  een andere locatie in de buurt. Daarna drinken we samen koffie.

Doe mee en schrijf je in of loop eerst een keer gratis en vrijblijvend mee om ons te leren kennen. Instromen kan jaar-rond als je basisconditie voldoende is om aan te sluiten.

Meer informatie vindt u op www.leefinbeweging.nl.

 


Beschikbare varianten:
  • Instromen in bestaande groep voor mensen met een matige (minimaal 30 min. in rustig tempo kunnen wandelen) tot goede conditie. 2x per week training, enkele keren per jaar een themabespreking. Afhankelijk van behoefte kan extra begeleiding worden geboden.
  • Zomerkwartaal, 1 training per week
  • Een jaarlidmaatschap (normaal € 348). Via deze webshop betaalt de gemeente € 225. U betaalt daarbij zelf dan nog € 5,50 per maand als eigen bijdrage. De overige kosten € 56 draagt Leef in Beweging bij.