Ede doet mee!

ga naar be4art

Schilderworkshops voor volwassenen bij Be4art

Iedereen is creatief op zijn eigen manier! Met deze overtuiging begeleid ik, Beatrice Martinetz, kunstenares, volwassenen in de 2-3 uur durende workshops om een kunstwerk te maken. Het aanbod bij Be4Art is voor beginners en gevorderden leuk; het zijn kleine groepen, de techniek wisselt vaak.

De volgende workshops starten vanaf maart 2020. De precieze data vindt u op www.be4art.nl

Schilderworkshop 'Beroemde kunstenaars'
Duurt 6 keer 2,5 uur. Wij bootsen op een eenvoudige manier de schildertechniek van 3 beroemde schilders na: Picasso, Van Gogh en Klee. Zo krijgt u inzicht in diverse schildertechnieken en informatie over deze kunstenaars. Ik werk in groepjes van 5-7 deelnemers, geschikt voor beginners. Op een ontspannen manier wordt in mijn atelier gewerkt of bij mooi weer in mijn tuin. Kosten: € 180, incl. materiaal, thee/koffie.

Schilderworkshop 'Experimentele technieken'
Duurt 3 keer 2,5 uur. U leert met verschillende gereedschappen te werken. Een experimentele workshop met een eigen kunstwerk als eindresultaat. Ik werk in groepjes van 5-7 deelnemers in mijn atelier en bij mooi weer in mijn tuin. Zeer geschikt voor beginners. Kosten € 90, incl. materialen, thee/koffie.

Schilderworkshop 'Figuren abstract'
Duurt eenmalig 3 uur. Met acrylverf schildert u figuratief naar een voorbeeld of vanuit uw fantasie op doek. Geschikt voor beginners en gevorderden. Wij schilderen in mijn atelier of bij mooi weer in mijn tuin. Kosten € 45, incl. materiaal, thee/koffie.


Meer informatie vindt u op www.be4art.nl


Beschikbare varianten:
  • Schilderworkshop Beroemde kunstenaars
  • Schilderworkshop Experimentele technieken
  • Schilderworkshop Figuren abstract