Ede doet mee!

logo natuurkunstenaar

Tekenen, schilderen en ontdekken van verschillende materialen

Heb jij het altijd al leuk gevonden om te tekenen of te illustreren? Maar vind je het moeilijk om hier tijd voor vrij te maken? Of misschien vind je het moeilijk om het verder te ontwikkelen? Ik weet uit ervaring, dat het soms lastig kan zijn om thuis aan de slag te gaan. Daarom stel ik elke dinsdag en woensdag mijn atelier open voor anderen! Hier krijg je de vrijheid om verschillende materialen te ontdekken en op een positieve manier jezelf te ontwikkelen.

Creatief zijn kan op vele manieren. Ik wil je aansporen te ontdekken en te leren kijken. Ik leer je niet iets kopiëren, want ik wil de kunstenaar in jou naar boven halen. Ik ben er dus niet om je te vertellen hoe het moet, maar ik vertel je wel hoe het kan. Associeer met kleuren, texturen en patronen. Probeer verschillende materialen uit zoals waterverf, acryl, gouache, potlood en inkt. Of leer hoe je je illustratie kunt inscannen en bewerken. Veel is mogelijk!

De strippenkaart van 6 lessen is flexibel in te zetten. Zo komen er bijvoorbeeld cursisten om de week! Alle workshops zijn in mijn atelier op het Arthur Koolkwartier in Ede.

Kijk voor alle actuele datums en voor sfeerimpressies op www.natuurkunstenaar.nl

Neem je eerst even contact op voordat je bestelt? Dan kun je een gratis proefles volgen. Mail contact: info@natuurkunstenaar.nl
 


Beschikbare varianten:
  • Strippenkaart, 6 groepslessen 1,5 uur per week